הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

04/05/2008 | 22:53 | מאת: חגית

שלום, אני בת 30, שנה אחרי לידה. תמיד היה לי חזה קטן אבל אחרי ההנקה הוא קטן עוד יותר. מאוד מתחשק לי לבצע ניתוח הגדלת חזה אבל אני גם מאוד חוששת מכל מיני תופעות או בעיות שיכולות להיווצר. מה הסיכונים בניתוח? מה הסיכונים אחרי הניתוח? מה הבעיות שיכולות להופיע? כיצד מחליטים מה הכי נכון? תודה רבה, חגית.

07/06/2008 | 23:18 | מאת: רינה

אורית אחרי 3 חדשים, רוצה להגיד לך שהתוצאה מאוד מוצלחת- הנפיחות ירדה וזה קיבל צורה טבעית ובנוסף כל הכבוד לדר.זרצקי.!!

15/06/2008 | 18:40 | מאת: עדי

אני גם התעניינתי, עוד לא החלטתי איפה אני הולכת לבצע את הניתוח אבל אני יכולה להמליץ לך לקרוא באתר של פרופורציה- יש שם תשובות לשאלות בנושא וגם פורום פעיל- http://www.proportzia.co.il/?CategoryID=185&ArticleID=158

17/06/2008 | 13:01 | מאת: שולמית

תלכי לטובים ביותר ואל תחפשי דילים עם סיליקון מעזה.כך הכי בטוח. טמאן קליין מרקוס בורנשטין הם המובילים - אין מה לעשות!

23/06/2008 | 00:01 | מאת: עדי

לא נראה לי שרשת מרפאות גדולה כ"כ שעובדים בה רופאים- תספק שתלים שהם לא מפוקחים או זולים .. אם זה היה ככה הם לא היו רשת כ"כ מוכרת בשוק לא?..

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים