הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

22/11/2007 | 09:42 | מאת: אני

אני סובלת די הרבה שנים מכאבי גב בחלק הגב העליון בכל פעם שאני מתכופפת או ישנה על הצד, האם ניתן לקבל את השתתפות הקופה לניתוח הקטנה, אם כן מה שיעור ההשתתפות ומה העלות של ניתוח כזה? וכמובן האם זה פותר בעיות אלה.

23/11/2007 | 22:00 | מאת: ד"ר נועם חי

הקריטריון של מרבית קופות החולים במימון ניתוח הקטנת שדיים הוא כאבי גב בנוכחות עקמת של עמוד השדרה בשיעור של 40 מעלות או יותר. בדיקת אורתופד המתמחה בבעיות גב הנתמכת על ידי צילומי רנטגן עשויה לברר האם מקור כאבייך הוא בעיה אורתופדית או או אכן המשקל הכבד של שדייך. בחלק מהקופות במידה שיש לך ביטוח משלים את עשויה להיות זכאית להנחה או השתתפות במימון ניתוח הקטנת שדיים גם ללא הקריטריונים שהזכרתי מקודם. כדאי שתבררי את העניין בקופה בה הנך מבוטחת. בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים