הגדלה נוספת

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

25/04/2008 | 15:19 | מאת: רווית

שלום רב, לפני שנתיים עברתי הגדלת חזה (בפרופורציה) אני מעוניינת להגדיל את החזה במידה קצת יותר גדולה. אני בת 28 ללא לידות, ורציתי לדעת אם יש בעיה עם זה?העתיד מבחינת הנקות

26/04/2008 | 15:09 | מאת: דיקלה

כי גם אני עברתי ניתוח בפרופורציה לפני 3 חודשים לא מרוצה מהגודל ושוקלת ניתוח נוסף. האם דיברת עם פרופורציה לגבי עלויות לניתוח נוסף? אשמח לשמוע ממך

27/04/2008 | 20:22 | מאת: רווית

תראי, לי אישית יש השתתפות של הקופ"ח- בביטוח המשלים- ככה שזה הרבה יותר משתלם לי ממקומות אחרים. אני הייתי מאוד מאוד מרוצה מהניתוח הראשון, אבל עשיתי שתל קטן, ובא לי שתל קצת יותר גדול.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים