חוות דעת נוספת

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

25/04/2008 | 13:51 | מאת: מיכל

אני מעוניינת לעשות הגדלת חזה ובפגישת ייעוץ נאמר לי כי שתל בפרופיל גבוה לא מומלץ לי כי הקוטר קטן ביחס לקוטר החזה שלי שרחב יותר. מדובר בשתל 400 CC פרופיל גבוה של חברת מנטור. לכן לדעת הרופא המליץ לי על שתל בפרופיל בנוני של מנטור 350CC. אני קצת חוששת מהשתל בפרופיל בנוני נראה כי אין לו "נוכחות" ואיזה מין צורה מתקבלת על החזה כאשר אין לא את הגבעה שבשתל הגבוה? האם אזור הפטמות יהיה שטוח? מדוע חשוב להתאים את קוטר השתל לקוטר החזה? ההגיון אומר שבשתל גבוה החזה ילך קדימה ויקח איתו את צידי החזה, במקום לרוחב בשתל בנוני לאורך האמנם?

06/05/2008 | 10:02 | מאת: פרופ' מנחם-רון וכסלר

יש להתאים את גודל השתל לגודל בית החזה.יש להזהר לא להביא את השתלים יותר מדי קרוב לקו האמצע מחד, ומצד שני רצוי שהשתל לא יחרוג הצידה. יש גם העדפות שונות מבחינת הצורה. כל אלה יש לסכם עם הרופא מנתח.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים