הרדמה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

21/11/2007 | 22:07 | מאת: צילה

איזו הרדמה עושים בניתוח להקטנת חזה? מקומית? וכמה זמן אחרי יש עדיין כאבים? תודה

23/11/2007 | 21:17 | מאת: ד"ר נועם חי

ניתוח להקטנת חזה נעשה בהרדמה כללית לאחר הניתוח הכאבים בדרך כלל אינם חזקים במיוחד, תרופות "רגילות" נגד כאבים כגון אקמול או אופטלגין עושות את העבודה מצוין. כעבור שבוע בד"כ אין ממש כאבים אלא רגישות מינימלית. ישנן שיטות שונות אולם השיטה הרווחת כיום מותירה קו תפרים סביב העטרה ובפס מאונך כלפי מטה. האזור התחתון של הפס המאונך הוא האזור שמתרפא יותר לאט. ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים