צורת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

28/03/2008 | 19:31 | מאת: גלי

שלום שמי גלי ואני בת 16. רציתי לשאול אם זה סביר שבגילי בקושי גדל לי החזה ובנוסף יש לי הרגשה שבעתיד כשיגדל תיהיה לו צורה לא יפה והם יהיו רחוקים אחד מהשני ואני מודאגת. אני יודעת שאולי אני עדיין צעירה אבל הייתי מעדיפה לשמוע את דעתך.. תודה

28/03/2008 | 20:40 | מאת: פרופ' מנחם-רון וכסלר

בגיל 16 השדיים אמורים להיות בגמר גידולם אם כי יש מקרים יוצאים מן הכלל. אנחנו ממליצים לבצע ניתוחי הגדלת שדיים רק אחרי גיל 18 שנה. יש לדעת כי להרבה בנות השדיים לא צומחים למידה הרצויה ואז יש מקום להגדלת שדיים. בדרך כלל אין בעייה עם פטמות שהן רחוקות מדי מןהמדדים הנורמליים. רצוי לבוא לכירורג פלסטי ולהבדק, בדיקה זו יכולה להבהיר לך את המצב ולהרגיע את חששותיך.

08/04/2008 | 12:16 | מאת: פרופ' מנחם-רון וכסלר

יש הרבה בנות שהשדיים שלהן לא גדלו במידה הרצויה. כאשר השדיים קטנים הם נראים רחוקים זה מזה.ייתכן שתזדקקי בעתיד לניתוח הגדלת שדיים.יש לעבור בדיקה אצל הרופא

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים