פרופ' רון מנחם וכסלר.....

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

27/03/2008 | 13:20 | מאת: מעריצה

לכל הבנות/בנים שלום רב, לפני כשנה התחלתי במסע ניתוחים פלסטיים אצל פרופ' רון מנחם וכסלר עקב ירידה דרסטית במשקל : (ניתוח להגדלת חזה והרמתו, מיני מתיחת בטן, וניתוח למתיחת זרועות). למתלבטים שביניכם, מדובר באדם מקסים, מבין, מתחשב, ישיר בצורה לא רגילה, וכמו כן מקצוען אמית- שזה מה שחשוב באמת.... אוסיף ואומר כי הרגשתי כל פעם מחדש בטחון עילאי מפאת הידיעה שאני מנותחת תחת ידי הזהב הללו- לתשומת לבכם ובהצלחה לכולם.

01/02/2009 | 21:19 | מאת: מטופלת

ד"ר שלום לפני כחודש עשיתי ניתוח להגדלת חזה , בהתחלה זה היה נראה די גדול ויפה אבל כנראה אני לא הבנתי שזה סתם נפיחות שעוברת כרגע אין לי נפיחות בחזה ואני מסתכלת עליהם והם ממש קטנים בשבילי,מה האפשרויות שיש לי לתוספת הגדלה.. דבר שני: החזה שלי ממש הולך לצדדים ולא משנה כמה אני יקריב בניהם או ישים את החזיה שקניתי במיוחד. דבר שלישי: אחרי כמה זמן אני יכולה ללבוש חזיה רגילה אם ברזל . אשמח לקבל תגובה ממך באיימל בסה"כ עבודה טובה, ד"ר וכלסר האם יש דבר כזה הגדלת ישבן והאם אתה עושה את זה וכמה זה עולה בערך

20/11/2012 | 10:20 | מאת: שירן

לפני כשבועיים עשיתי ניתוח הגדלת חזה אצל פרופסור וכסלר, יש לציין שאני מאוד מרוצה הוא עשה עבודה מאוד מאוד יפה!! כל המעוניין לעבור אצלו ניתוח קוסמטי כלשהו יכול להיות רגוע, אתם בידיים מעולות!!

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים