הגדלת חזה ויכולת הנקה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

25/03/2008 | 13:03 | מאת: גליה

אני בת 25, לא נשואה וללא לידות . אני שוקלת לעבור ניתוח להגדלת חזה במרפאת פרופורציה ורציתי לדעת האם יש טכניקה של הכנסת השתלים כך שלא ייפגע ביכולת ההנקה, ואיך היא נקראת?

27/03/2008 | 13:13 | מאת: דנה

שלום גליה, עברתי ניתוח להגדלת חזה ולהרמתו לפני כשנה לערך. לפי מיטב ידיעתי, יכולת ההנקה לא אמורה להיפגע, תלוי המון במיומנות המנתח. נבדקתי לאחר הניתוח, והוסבר לי שצינורות החלב שלי פתוחות לרווחה ולא תהייה לי בעיה להניק בעתיד- אך עלי לקחת בחשבון שהנקה גורמת לעיתים רבות לנפילת החזה, קחי בחשבון. דרך אגב, ניתח אותי פרופ' רון מנחם וכסלר, הוא מדהים אני ממליצה עליו בחום!

28/03/2008 | 19:35 | מאת: פרופ' מנחם-רון וכסלר

אין הפרעה או פגיעה ביכולת ההנקה לאחר ניתוח הגדלת שדיים. השתלים נמצאים מאחורי השדיים

08/04/2008 | 11:54 | מאת: פרופ' וכסלר

ניתן לניק אחרי ניתוחי הגדלת שדיים

21/04/2008 | 10:23 | מאת: פרופ' וכסלר

הגדלת השדיים לא פוגמת ביכולת ההנקה שכן השתלים מוכנסים למישור הנמצא מאחורי השדיים.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים