הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

18/03/2008 | 12:30 | מאת: סמדר

אני בחורה בת 25 ויש לי חזה ממש גדול. אני שוקלת 60 ק"ג וגובהי 177. אני סובלת בשל כך מכאבי גב קשים ושוקלת ניתוח להקטנת החזה. האם מרפאת פרופורציה מעניקה ניתוח זה, ומהו ההליך להקטנת החזה?

18/03/2008 | 17:14 | מאת: ד"ר נועם חי

סמדר שלום, התשובה היא כן. ההליך כמו בכל ניתוח אחר: 1. פגישת אבחון וייעוץ 2. החלטה שלך על הרצון לעבור ניתוח לאחר המפגש עם הרופא המנתח 3. ביקורת לפני ניתוח ובה: מעבר על בדיקות הדם, אק"ג ובדיקות אחרות במידת הצורך, שיחה נוספת והסבר לגבי הניתוח ההחלמה והסיכונים (שיש בכל ניתוח), החתמה על טופס הסכמה מבעוד מועד (בכדי לאפשר לך להתחרט במידה שאינך שלמה עם החלטתך), צילומי גוף לפני הניתוח 4. פגישה עם הרופא המרדים (מבעוד מועד) על מנת לאפשר הרדמה בטוחה וחלקה 5. ניתוח ואשפוז במידת הצורך 6. החלמה בבית ובקורות לאחר ניתוח ככל שתדרשנה בהתאם להחלמתך. מכתבי תודה בסיום הטיפול מתקבלים בתודה ובהבנה... (-: הם גם מספרים לי שהצלחתי להשיג את המטרה הרצויה....שבעות רצון מהתוצאה הניתוחית.

19/03/2008 | 13:15 | מאת: סמדר

איזה סוג הרדמה נעשה לסוג ניתוח כזה? האם ישנה הרדמה מקומית?

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים