הגדלת חזה...

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

16/03/2008 | 09:55 | מאת: דנה

אני מעוניינת לעשות הגדלת חזה, ויש לי תינוק בן 5 חודשים בבית...שאלתי היא כזאת: כמה זמן לאחר הניתוח אני יוכל להרים אותו ? והאם זה לא מסוכן להרים דברים כבדים לאחר הניתוח? אין סכנה שהתפרים יפתחו או יגרם נזק כלשהו? ושאלה אחרונה, הפסקתי להניק לפני חודש האם אני כבר עכשיו יכולה לעבור את הניתוח? בתודה מראש

18/03/2008 | 12:01 | מאת: ד"ר נועם חי

דנה שלום, 1. תלוי אם השתל מעל או מתחת לשריר. מעל השריר המגבלה מינימלית. מעל השריר ההחלמה יותר ארוכה וכואבת והמגבלה בתנועת הידיים הנה למשך כחודש ואף יותר. 2. התפרים לא ייפתחו במידה ותשמרי על כללי הבטיחות בתקופת ההחלמה. 3. אני מעדיף לחכות כ-3 ח' לפחות מסיום ההנקה כדי שייצור החלב ייפסק לחלוטין. בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים