שתלים מסוג היי-קוהסיב בדרגה הגבוהה ביותר

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

08/03/2008 | 20:56 | מאת: ורד

ד"ר נועם חי שלום רב, באלו מקרים משתמשים בשתלים בדרגת היי-קוהסיב הגבוהה ביותר ? במידה ואני שדופה כמעט ללא רקמת שד - כדי להמנע מקפלים האם נכון יהיה לשים שתלים מסוג זה או שמא התחושה במגע תהיה מאוד לא טבעית וקשה ? תודה

14/03/2008 | 10:01 | מאת: ד"ר נועם חי

ורד שלום, הסברתי כבר בעבר לגבי הגורמים להופעת קפלים (Rippling) וכדאי לך לחפש כאן באתר ולקרוא זאת. בנשים שדופות כמוך השאיפה היא להשתמש בשתלים אשר שומרים על צורתם בתוך הכיס גם אם הוא קצת מתכווץ (במידה קלה, אצל כל אישה). שתלים אלו הקרויים Form-Stable בעלי צמיגות גבוהה ומידת הקשיחות שלהם גבוהה יותר משתלים "רכים" רגילים. אך אין זה אומר שהתחושה לא טבעית. בנוסף יש להקפיד להניח את השתלים בכיס עמוק מתחת לשריר החזה כדי לקבל כיסוי רקמתי עבה ככל שניתן. בברכה, ד"ר חי

16/03/2008 | 00:32 | מאת: ורד

שלום ד"ר חי, לדבריך - שתלים הקרויים Form-Stable בעלי צמיגות גבוהה ומידת הקשיחות שלהם גבוהה יותר משתלים "רכים" רגילים אך אין זה אומר שהתחושה לא טבעית . האם כוונתך שגם השתלים בדרגת הקוהסיביות הגבוהה ביותר גם הם טבעיים במגע ?? כי אם כן אז מדוע בכלל משתמשים בשתלים בעלי צמיגות נמוכה - שהרי הקוהסיבים בדרגה גבוהה הם בעלי יתרון ברור של מניעת קפילויות וכן לא מתפזרים מהשתל במידה ויש קרע . תודה מראש על תשובתך .

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים