הקטנת והרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

03/03/2008 | 15:36 | מאת: שיבולת

אני בת 43, מידת חזייה 38E, כבר שנים מפריע לי גודלן של השדיים שלי. ילדתי 3 ילדים, הנקתי הרבה וכיום הגעתי למצב בו ממש קשה לי עם הכובד, כמו כן הן נפולות ביותר. מצד אחד- ניתוח מלחיץ אותי- הכאבים, הסיכונים, הסיבוכים, להכנס בריאה לניתוח, העלות הכספית... מצד שני- הכובד, הצורה הנפולה, כאבי הגב, הקושי בלרוץ, לקפוץ, לרקוד, להכנס לבגד ים ולהרגיש נוח, גופיות- בכלל אין מה לדבר, תמיד עם עליונית מעל החולצה, החום והזיעה מתחת בקיץ, כולל גירודים ואודם, החזיות שלא מצליחה למצוא בארץ משהו שיחזיק לי היטב לשביעות רצוני.... בחודש האחרון הגעתי להחלטה כי רוצה ניתוח. הבעיה הגדולה היא -הדגש- איך מוצאים מנתח מעולה לשם כך -סדגש- ? אין לי כל כך את מי לשאול ואשמח לשמוע המלצות מנשים שעברו ניתוח מוצלח שכזה. כמו כן- אני מבינה שאם עושים את הניתוח דרך קופ"ח, העלות היא קטנה בהרבה, אך לא ניתן לבחור את המנתח. נאמר לי כי ניתן לעשות את הניתוח בשר"פ ואז יש החזר מסויים של קופ"ח. האם זה נכון? כמה אמור לעלות ניתוח כזה? תודה מראש על כל אינפורמציה שהיא.

14/03/2008 | 09:57 | מאת: ד"ר נועם חי

שיבולת שלום, ודאי כי המנתח שלך הינו מומחה לכירורגיה פלסטית וחבר באיגוד המנתחים הפלסטיים בישראל. כך תבטיחי את רמתו המקצועית. לגבי המלצות, רצוי מנשים שאת מכירה אישית ולא מ"ממליצות" באינטרנט, חלקן משווקות גופים מסחריים בשכר כך שהן אינן חפות מאינטרסים. אני מעריך את מחיר השוק של הקטנת שדיים בין 20 ל-30 אלף ש"ח תלוי במידת המורכבות של הניתוח ובמוניטין של הרופא המנתח. דרך קופ"ח תקבלי התחייבות אך ורק אם שדייך ענקיים וגורמים לך לעקמת של הגב. הניתוחים בביה"ח מבוצעים על ידי הרופאים המתמחים ובהדרכה של הרופאים הבכירים. שר"פ הנה מסגרת בה ניתן לבצע ניתוח פרטי בתוך בי"ח ציבורי. בבתי החולים בהם קיים השירות ניתן לבחור מנתח מתוך רשימת המנתחים העובדים בביה"ח. גם הביטוחים המשלימים וגם ביטוחי הבריאות השונים נותנים החזר כספי בגובה משתנה בהתאם לפוליסה שרכשת. בברכה, ד"ר חי

14/03/2008 | 19:27 | מאת: שיבולת

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים