ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

27/02/2008 | 08:33 | מאת: רמי

אני כחודש לאחר ניתוח פלסטי+בריאותי.האם מותר לי לקנח את האף בצורה רגילה? כלומר לנשוף כלפי החוצה? האם ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית?(שחיה ,ריצה,טניס)?

27/02/2008 | 10:26 | מאת: ד"ר נועם חי

לגבי קינוח האף כדאי לך לשאול את הרופא שניתח אותך, זה מאד תלוי איזה ניתוח בוצע לגבי ספורט תוכל לחזור לפעילוית שהזכרת ולכל פעילות ספורטיבית שאינה ספורט מגע, קח בחשבון שהאף עדיין רגיש והעצמות והסחוסים עדיין לא סיימו את החלמתם. לכן גם חבלה בעוצמה נמוכה שלא תגרום נזק לאדם בריא עלולה לגרום לשינוי במבנה האף אצל מי שנותח לאחרונה. בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים