בירור לגביי השתלים אשמח לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

21/06/2017 | 15:43 | מאת: אנאל

שלום לך ד"ר לפני שנתיים וחצי עברתי ניתוח הגדלת חזה.. כשהייתי בים והשתזפתי שכבתי על הבטן /החזה.. מאז אני מרגישה קצת לחץ באזור השתלים.. כשאני נוגעת בקו שבו הוכנס השתל אני מרגישה אותו יותר מבעבר.. יש אפשרות שקרה משו לשתלים בגלל ששכבתי על הבטן? אני מרגישה תחושה מוזרה יותר מבעבר תודה

אנאל שלום, שכיבה על הבטן לא אמורה לגרום נזק לשתל. ללא קשר, במידה ואת מרגישה לחץ או תחושה שונה באזור השתלים, מומצ=לץ לפנות לכירורג שניתח אותך לביקורת. בברכה, ד"ר רון טנצר

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים