שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

25/02/2008 | 13:14 | מאת: חסוי

אני כשבוע לאחר שאיבת שומן רציתי לשאול ביומיים הראשונים שלאחרי הניתוח כשהסתכלתי על עצמי במראה התוצאות בלטו יותר לעין מעכשיו האם זה הגיוני שהבצקות מתחילות רק כמס' ימים אחרי הניתוח ובגלל זה נראה לי שאני נראת יותר מלאה לכיום? מתי באמת התוצאות נראות לעין?

27/02/2008 | 00:22 | מאת: ד"ר נועם חי

לאחר שאיבת שומן יש שלב של בצקת ואגירת נוזלים באזורי הניתוח זו בדיוק הסיבה שיש ללבוש מחוך לחץ לתקופה של מספר שבועות לאחר מכן הנפיחות יורדת הדרגתית, לרוב התוצאות מתחילות להיראות לעין תוך 3 שבועות עד חודש, התוצאה הסופית מתקבלת כעבור כחצי שנה עד שנה אם כי בפרק זמן זה השינויים המתרחשים הנם מינוריים יחסית. ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים