הרמת חזה דחוף מאוד !!

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

12/03/2017 | 01:03 | מאת: רוית

שלום . עברתי ניתוח הרמת חזה לפני שנתיים במהלך השנתיים היו לי כמה וכמה פעמים שנוצר לי פצע עם מוגלה פנימית בחתך בקפל השד . כעת שנתיים אחרי הוא נוצר שוב, כואב מאוד כאילו נותר לי שם משהו בפנים. לפני כשנה המנתחת שלי חתכה את המקום שוב ותפרה בטענה שהיא הוציאה הכל ומעכשיו זה לא יחזור יותר מה עליי לעשות ? אני כבר לא סומכת עליה ולא רוצה לחזור אליה בכלל . לאיזה סוג רופא עליי לפנות על מנת לפתור את הבעיה אחת ולתמיד

שלום רב, תיקונים בעור לאחר ניתוח הרמת חזה הם דבר שכיח. לעיתים קיים עודף עור וסיבות אחרות המחייבות תיקון. אין הדבר אומר שהניתוח לא הצליח או שהמנתח טעה. יש יתרון בהמשך טיפול אצל הרופא המנתח המכיר את הניתוח ואותך. במידה ותרצי להתייעץ עם בעל מקצוע אחר, עלייך לפנות לכירורג פלסטי אחר.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים