קרע בשתל סיליקון והריון

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

21/02/2017 | 21:43 | מאת: נטלי

שלום רב, לפני 13 שנים עשיתי נתוח הגדלת חזה. לפני כשנה וחצי הרגשתי שהשתל הימני השתנה ובבדיקת mri התברר שיש בו קרע. בנוסף עשיתי us בבתי השחי, ואין בעיה בבלוטת הלימפה. הטכנאית שעשתה את הבדיקה גם אמרה לי שהקרע הוא פנימי בשתל ואין סכנה של דליפה. אני ממתינה לניתוח להוצאת השתלים בבית חולים ציבורי. כעת אני מעוניינת להיכנס להריון. האם יש סכנה בהריון כל עוד השתל הקרוע אצלי בגוף? כדאי להמתין לניתוח להוצאתם ואז להיכנס להריון? תודה רבה!

שלום רב, במידה ואת מועמדת לניתוח החלפת שלתים, עשי זאת לפני כניסתך להריון שכן לא תוכלי לעבור ניתוח בהרדמה כאשר את הרה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים