ניתוח הגדלת חזה טובולרי/צינורי

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

11/02/2017 | 14:05 | מאת: נטלי

שלום , האם יש פה מישהי שעברה הגדלת חזה ויש לה חזה טובולרי/צינורי..אם כן מדובר בניתוח הגדלה רגיל או מצריך ניתוח שהוא מורכב?

חזה טובולרי הנו חזה צינורי. להגדרה זו יש מספר מצבים שהמשותף לרובם הם - חוסר כלשהו בהגדרת החלק התחתון של השד, עטרה רחבה ולעיתים בולטת ובד"כ אסימטריה בין שני השדיים. מורכבות הניתוח תלויה בדרגת הטובולריות של השד ובמצבים שהוזכרו. הכירורג הפלסטי יבדוק אותך טרם הניתוח ויחליט על דרך הניתוח המועדפת. כמובן, ישתף אותך בתכניתו.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים