השתלת שריר או שומן במקום שתלים

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

03/01/2017 | 22:10 | מאת: אורית

פעמיים כבר נוצרה לי קופסית סביב השתלים. עליי להוציאם ואני מעוניינת להשתיל שריר או שומן - שלא תתפתח שוב קופסית כזו. הבנתי שזה ניתוח יותר מסובך. מי מורשה לעשותו? כל מנתח? זה יכול להיחשב בריאותי ולא רק אסטתי?

אורית שלום, ניתן לשקול שתי אפשרויות לדעתי: 1. החלפת השתלים לשתלי פוליאוריטאן שעמו אחוז הקופסיות הנוצרות נמוך יותר 2. הזרקת שומן לשד. ניתוח זה אינו מסובך יותר אך יש להעריך תחילה מספר נקודות: - האם מבנה השד מתאים להזרקת שומן - כמה ניתוחי הזרקת שומן ידרשו על מנת להגיע לתוצאה הרצויה. עלייך להגיע למרפאה על מנת שנוכל להעריך נקודות אלה. כל כירורג פלסטי מורשה להזריק שומן לשד. אינני יודע כיצד מתייחסות קופות החולים לשאלה ששאלת. יש לבדוק בכל קופה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים