מיואש

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

24/02/2008 | 13:15 | מאת: שלומי

קודם כל תודה רבה לך על תשובתך המפורטת ... אז אתה אומר שאם יש בעיה הורמונלית אז לא משנה כמה ניתוחים אני עושה החזה תמיד יגדל? עשיתי את הניתוח רק לפניי 4 חודשים . מה ייתכן שבפרק זמן כזה קצר שוב גדל החזה? אין ספק שיש שיפור מהמראה הקודם אבל זו עדיין לא התוצאה הרצויה והבליטות שקיימות עכשיו לא היו שם לפניי אני עשיתי אולטראסאונד וכל מה שמצאו זה מרקם שומני ללא שום בליטות מה פתאום צמחו משום מקום איזו בדיקה לדעתך עליי לעבור ?

24/02/2008 | 19:59 | מאת: ד"ר נועם חי

הייתי מתחיל בבדיקה גופנית ובמידת הצורך נעזר בבדיקות הדמייה ובעיקר אולטראסאונד. אכן לא סביר שרקמת השד תגדל משמעותית בפרק זמן של כ-4 ח' פנה לבדיקה חוזרת אצל הרופא המנתח בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים