הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

23/02/2008 | 08:40 | מאת: טלי

ד"ר שלום רב לפני כ-6 ימים עברתי ניתוח להגדלת חזה השתלים הם מתוצרת סיבין 365 סמ"ק, הגדלה תת שרירית כרגע אני לא מרוצה מהגודל ולא מהצורה רציתי לשאול לחוות ניסיונך מס' שאלות: לפני הניתוח המנתח ציין בפני שיש לי שדיים צינוריים כיום כשאני מסתכלת על החזה שלי שמסתכלים מקדימה צורתו נראת כמעין "חוד" ומהצד החזה נראה גבוה למעלה ובצורתו למטה הוא נראה קטן יותר הוא בא בצורת מדרון ואינני כלל אוהבת את המראה הזה ד"ר האם באמת בהגדלה מתחת לשריר החזה נראה חודי בהתחלה ? האם הוא יראה בגודל ובצורה אחרת כאשר השתל יהיה במקום שהוא צריך להיות? או בגלל שהחזה שלי צינורי הצורה הזו תישאר ?

23/02/2008 | 22:44 | מאת: ד"ר נועם חי

שאלות מסוג זה שואלים את הרופא שניתח אותך, ולרוב מומלץ לעשות זאת לפני הניתוח

11/02/2017 | 14:11 | מאת: נטלי

שלום לך גם אצלי יש חזה צינורי רציתי לדעת אם עשית ניתוח הגדלה רגיל? ואם מבחינת עלות יצא לך יותר מניתוח הגדלה רגיל? תודה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים