חום ממושך, בעבר מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

21/08/2016 | 19:09 | מאת: אביבה נבון

אני בת 64, לפני כשנה אובחן שיש לי את מחלת הנשיקה, חזרתי לעצמי בנובמבר. מזה חודשיים שוב אני מרגישה חסרת כוח ועם חום, בדיקות הדם שנעשו עד כה לא מצביעות על בעיה. כשאני במייטבי חום הגוף שלי נע בין 36.00 ל-36.2 כעת החום עולה ומגיע ל-37.2, אין לי כאבים ואין לי על מה להתלונן, יש מצב שמחלת הנשיקה חזרה?

21/08/2016 | 22:45 | מאת: אהובה

אביבה, בפורום זה אין רופא. מציעה לשאול את הרופא בפורום 'מחלות זיהומיות'- http://www.doctors.co.il/forum-312 אבל זה לא במקום ייעוץ אישי עם הרופא שלך .. בריאות!