חוסר תיאבון ורתיעה מאוכל

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

30/04/2016 | 14:20 | מאת: רוני משה

שלום, מזה כשנתיים שאני חווה חוסר תיאבון ורתיעה מאוכל. הכל החל כשגילו אצלי חיידק הליקובקטר, עברתי פעמיים טיפול אנטיביוטי נגד החיידק, עד שהוא נעלם. ומאז מערכת העיכול שלי לא כשהייתה לפני הטיפול. בנוסף לחוסר תיאבון, יש לי פעם בכמה ימים שלשול, וכל יום יציאה רכה לפחות אחת. בנוסף, אני מרגישה רפלוקס קל בעיקר על בטן ריקה. עברתי בדיקות דם, שתן, צליאק, לקטוז, צואה, קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה, סיטי בטן ואולטרסאונד בטן, והכל יצא תקין. לפני שאני פונה לטיפול פסיכיאטרי, רציתי לדעת אם יש למישהו רעיון מה עשויה להיות הבעיה. תודה, רוני

30/04/2016 | 19:03 | מאת: אהובה

שלום, תנסה לשאול את הרופאים בפורום גסטרואנטרולוגיה - http://www.doctors.co.il/forum-3208 כדאי לציין גיל ואם יש דברים משמעותיים נוספים ברקע הרפואי. בריאות !