אשמח לעזרה בקשר לקולקציה בבית השחי

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

22/03/2016 | 00:04 | מאת: יוליה

לפני 4 חודשים+ הופיעו לי גושים תת עוריים , בזרוע ,בבית השחי ויכול להיות קרוב לצלעות. קיבלתי אנטביוטיקה AUGMENTIN והרופא משפחה אמר שזה כנראה זיהום בקשרי הלימפה . אחרי שהאנטביוטיקה לא עזרה במקרה זה היה יום שישי בערב והגוש בבית השחי רק גדל וכאב ומרפואה דחופה הפנו אותי למיון , במיון עשו לי רק בדיקות דם ( עשיתי בדיקות דם כמה ימים גם לפני המיון , שניהם הראו דברים טיפה שונים אך שניהם הראו על זיהום כלשהו) הרופא בבית חולים לא בדק יותר שום דבר ואמר שזה " מחלת שריטת החתול" ושזה דלקת בקשרי הלימפה ושוב הביא לי אנטביוטיקה שגם לא עזרה . ( בנוסף זה מעניין אותי האם זה בסדר שרופא בבית חולים שחרר אותי רק על סמך בדיקות דם בלי בדיקות נספות ואמר שזה דלקת בקשרי הלימפה ? אפילו שיש בדיקות נוספות לזה ) אחרי אנטביוטיקה שניה קיבלתי אנטביוטיקה שלישית שגם כן לא עזרה . הפנו אותי לבדיקות אולטראסאונד שבהם זה הראה שבזרוע זה באמת דלקת בקשרי הלימפה ובבית השחי זה משהו אחר, ואחרי זה שלחו אותי גם לCT ובשניהם היה רשום שבבית השחי יש קולקציה תת עורית בימימדים 4.2 * 2.4 ובלוטות נוספות מוגדלות עד 1.7 ס"מ . אחרי הCT שלחו אותי לכירורג והכירורג הביא לי שוב ! אנטביוטיקה , שוב אוגמנטין . אני מרגישה שאני לא מקבלת שום עזרה ואני לא יודעת לאן לפנות , בנוסף מעניין אותי האם זה היה בסדר לשלוח אותי מהבית חולים הביתה . תודה מראש !

22/03/2016 | 09:11 | מאת: אהובה

תנסי לשאול את הרופא בפורום מחלות זיהומיות http://www.doctors.co.il/forum-312

22/03/2016 | 14:55 | מאת: יוליה