צרבת בזמן אימון

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

30/10/2015 | 11:14 | מאת: בן ציון מוגרבי

שלום וברכה אחרי שנים של חוסר פעילות, חזרתי בשעה טובה לעשות פעילויות פיזיות וכושר בעיקר בשביל להילחם בחרדות שלי המתאפיינות מזה שנים לכאבי ראש עזים ומשביתים. לצערי אחרי זמן קצר של אימון אינטנסיבי(כמה דקות) עולה לי צרבת עזה עד כדי בחילות של ממש. מה ניתן לעשות?? בתודה מראש

03/11/2015 | 08:36 | מאת: אהובה

שלום! אין רופא בפורום זה. דעתי: אולי כדאי לשתף את רופא המשפחה בעניין המעבר מחוסר פעילות במשך זמן רב ,לפעילות גופנית משמעותית. ייתכן ולו תהיה עצה בנוגע למה שאתה מרגיש , תוך לקיחה בחשבון של גילך, רקע רפואי, תזונה וכו'. כל טוב