שקד מוגדל

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

07/12/2014 | 22:19 | מאת: יוספה

שלום, אני בת 25.לפני כחצי שנה הייתה לי דלקת שקדים חמורה, עד היום אחד השקדים שלי עדיין גדול מאוד יחסית לשקד נורמלי. אייני מרגישה דבר וזה לא מפריע לי אך מדאיג מעט. מה עלי לעשות? תודה רבה, יוספה

10/12/2014 | 10:01 | מאת: אהובה

שלום, אין רופא בפורום! אם יש לך ספק ו/או את דואגת, לדעתי כדאי לגשת שוב לרופא המשפחה או לרופא אחר שטיפל בך כשהיתה לך הדלקת, ולשמוע מה דעתו. במקביל , ולא במקום, את יכולה לשאול בפורום "מחלות אף אוזן וגרון". אהובה