כדור שיער בקיבה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

02/10/2014 | 11:28 | מאת: דבורה

אני בת 19 וכבר מספר שנים סובלת מטריכופאגיה ( אכילת שיערות כפייתית) שהתפתחה כנראה בעקבות טראומה שחוויתי במלחמת לבנון השנייה. לא הייתי מודעת שיש לתופעה שם. נתקלתי בזה ממש לאחרונה. ושוב היום נתקלתי בכתבה על בחורה שהוצא מבטנה כדור שיער ענק. נכנסתי לחרדה. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות. איך מפסיקים את זה והאם אני חייבת לגשת לניתוח להוציא שיערות מהקיבה או שלא תמיד אכילת שיערות גורמת לכדורי שיער? הלפפ

05/10/2014 | 21:51 | מאת: אהובה

אין רופא בפורום. לדעתי, שיחה עם רופאת משפחה יכולה לכוון הלאה לפי הצורך.