תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

11/08/2014 | 19:47 | מאת: אור

שלום אני בת 19 עשיתי בדיקה Free T4 והתוצאה יצא 37.19 מה זה אומר? צריך לטפל בזה? ואם כן אז איזה טיפול? תודה :)

11/08/2014 | 21:44 | מאת: אהובה

מידע כללי אודות בדיקות רמות ההורמונים המיוצרים בבלוטת התריס- http://www.clalit.co.il/he/your_health/family/Pages/thyroid_stimulating_hormone.aspx לגבי מה זה אומר לגבייך והאם ואיך צריך לטפל בזה - זה תלוי בסיבה לביצוע הבדיקה, ברקע הרפואי , בבדיקות אחרות שנעשו וכו' ואת צריכה , לדעתי,לקבל תשובות מהרופא שביקש לבצע את הבדיקה. את יכולה לשאול גם בפורומים שבהם עונים רופאים - רפואת משפחה, בעיות הורמונליות, ופורומים בנושא אנדוקרינולוגיה. אפשר לעיין ברשימת הפורומים המלאה.