כמות אסטרונומית של גבינה צהובה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

29/05/2014 | 00:27 | מאת: דאנה

האם כמות ממש מוגזמת של גבינה צהובה, נגיד חצי קילו- קילו ליום למשך תקופה של שנים עלולה לגרום להרעלה מסוימת? אני סובלת מבעיות רפואיות שונות, ותהיתי אם יכול להיות קשר?

30/05/2014 | 15:33 | מאת: אהובה

שלום לגבי אפשרות השפעה של צריכת כמות גדולה במיוחד של גבינה צהובה על הבריאות, נסי לשאול בפורום "תזונה קלינית". זאת לקבלת מידע כללי. ספציפית אלייך - אולי כדאי לשתף את רופא המשפחה, שמכיר את בעיותייך הרפואיות - בעניין הצריכה המוגזמת של הגבינה?