כאבי גב ניווניים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

13/02/2014 | 09:37 | מאת: ניצה

שלום רב שמי ניצה אני בת 54 בחודש האחרון אני סובלת מכאבי גב תחתוניים, שזה מקרין לי עד אזור ישבן ורגל ימין,כאבים חזקים. רופאת משפחה הפנתה אותי לצילום רנטגן.בצילום התגלה שיש לי ניוונים שמתאימים לאישה בוגרת יותר..במהלך היום הכאב לא ממש חזק ,אבל כשאני יורדת מהמיטה פשוט יש לי כאבים עד שאני ככה משחררת את הרגל ואז זה נעלם, הרופאה שלי בקופת חולים אמרה לי שאני צריכה שיעורי שחיה 3 עד 4 פעמים בשבוע, אני לא יודעת לשחות, ואני גם לא בנויה לזה.שאלתי איתה אם קיימות אופציות אחרות אמרה לי שלא..זה מייאש , לא איכפת לי כל טיפול או כל פעילות אחרת ,רק לא שחיה,אשמח לשמוע אם קיימת פעילות אחרת..

13/02/2014 | 22:27 | מאת: אהובה

ניצה, תנסי לשאול את המומחים, למשל בפורומים אלו: אורתופדיה בעיות גב ועמוד שדרה רפואת משפחה כאב כאבי גב אוסתיאופטיה - טיפול בכאב פיזיותרפיה בריאות הגב ע"י דוקטור לכירופרקטיקה תמצאי אותם ברשימת הפורומים המלאה. כמובן שזה לא במקום ייעוץ אישי .. כל טוב