מיקוזיס פונגואידס

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

27/01/2014 | 15:20 | מאת: שלומי

שלום, אובחנתי כחולה במיקוזיס פונגואידס (לימפומה לא הודג'קין של העור),מידי פעם סובל מגרד וממתין לתור במרפאת לימפומה. כמובן שקראתי כבר הרבה אך מעוניין לדעת מה מקור המידע הטוב ביותר בנושא זה ומיהו המומחה המומלץ ביותר בתחום זה בעולם. כמו כן האם קיימים פורומים מקצועיים או פורומים של חולים באותה מחלה. כל מידע נוסף שיכול לעזור יתקבל בברכה.

28/01/2014 | 12:07 | מאת: אהובה

שלום, תנסה גם בפורומים העוסקים במחלות/סרטן עור. ראיתי בפייסבוק שיש קבוצה סגורה MYCOSIS FUNGOIDES