איבוד זיכרון בגיל 17

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

26/11/2013 | 23:36 | מאת: מישהי

אוקי זה דיי מסובך!..שמתי לב שכל זיכרונות הילדות חוזרים אליי ואני זוכרת פרט פרט.רק מה הזיכרון לתווך הקצר שלי נפגע לגמריי!!! אני לא מסוגלת לזכור כלום מורות של היסודי מלפניי שנתיים שככתי את השמות שלהם.מס פלא של אמא שלי שאני מכירה שלוש שנים ומשננת בעל פה.שככתי אותו שביקשו ממני נתתי מס מזוייף ועוד הכחשתי שזה המספר עד שהבנתי שלא:/.יש לי זיכרון מושלם רק לתווך הארוך.לתווך הקצר הוא נוראי.אני מפחדת מאאד!.סבא שלי איבד תזיכרון אחותו ואח שלו ואמו(אני בת 17 אוטוטו)מה לעשות(?) אך לטפל בזה..למי לפנות.

01/12/2013 | 13:00 | מאת: אהובה

אפשר להתייעץ עם רופא המשפחה, ובדרך כלל, אם הוא רואה צורך , הוא מפנה הלאה.