גירוד

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

10/11/2013 | 21:47 | מאת: טל

שלום רב שמי טל ואני סובלת כבר כמה ימים מגירוד וכאב בחריץ של הישבן.אני בקושי יכולה לגעת באיזור כי הוא נורא כואב ומגרד. המקום נהיה אדום.היום הלכתי לרופא נשים והוא טען שיש לי קנדידה (פטרייה). המקום מאד מגרד והוא הביא לי הידרואגיסטן למקומות המגרדים, פלוקנזול ועוד תרופה. בכל אופן רק היום התחלתי טיפול ונורא מגרד לי.אני חוששת שאולי חוות דעתו היא מוטעית ואולי אני בכלל סובלת מפלומות שיער שלא צמחו כראוי עקב ישיבה מרובה. האם הגיוני דבריי?? אשמח לחוות דעת בהולהההה. תודה

13/11/2013 | 18:46 | מאת: אהובה

אין רופא בפורום זה! לדעתי, את יכולה לשאול את הרופא שהמליץ על הטיפול - תוך כמה זמן את אמורה להרגיש בשיפור ?, ואם לחזור אליו לביקורת ומתי. חוות דעת נוספת אפשר לקבל מרופא אחר שבודק ורואה., לא נראה שזה אפשרי דרך פורום באינטרנט. לקבלת תשובה מרופא - תוכלי לעיין ברשימת הפורומים המלאה ולשאול בפורום מתאים (נשים, עור וכו')