סינוס פילונידלי

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

07/08/2013 | 08:17 | מאת: חסוי

שלום , אני בן 21 ולפני כמה ימים הבחנתי שיש לי מין חור קטן מעל עצם הזנב בדקתי מזה וגילתי שזה סינוס פילונידלי רציתי לשאול : 1) האם יש סיכוי כול שהוא שהחור יסגר לבד ? 2) האם יש דרך לטפל בזה חוץ מניתוח(משחה)? תודה מראש

10/08/2013 | 21:54 | מאת: אהובה

שלום, מה הכוונה "בדקתי מה זה וגיליתי"- האם רופא אבחן? בכל מקרה את השאלות שלך צריך להפנות לרופא שבודק אותך - רופא משפחה, פרוקטולוג, כירורג כללי... לפי הידוע לי, רופא משפחה בדרך כלל מפנה לכירורג/פרוקטולוג אם המקרה מעבר לסמכותו.