תשובת רופאים בכמה נושאים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

01/04/2013 | 21:56 | מאת: פ.ה.

1. עד כמה מזיקה ישיבה על כסא מול מחשב במשך 12-17 שעות ביום ללא הפסקות לפעילות גופנית. מה הנזק שעלול להגרם מכך. 2. עד כמה יכולה להזיק אם בכלל הטענה של המכשיר הסלולרי בלילה במרחק של חצי מטר-מטר מהמיטה. 3. האם יכול להגרם נזק לבחור בן 24 או לכל אדם, מאי חשיפה לשמש כלל. 4. האם זה מזיק לשבת בחדר סגור מול מחשב 12-17 שעות, צבחינת הקרינה מהמחשב. אם כן, מהו הנזק שעלול להגרם מכך.

02/04/2013 | 13:15 | מאת: אהובה

כאן אין רופאים וגם לא מומחים לקרינה! תנסה כך: את שאלה 1 - למשל לפורומים רפואת משפחה, אורתופדיה .. את שאלה 2- לפורום בטיחות, גהות ואיכות את שאלה 3 - לפורום רפואת משפחה את שאלה 4 - כמו שאלה 2 לגבי קרינה ומכשירים סלולרים, אולי גם למשרד הבריאות יש תשובות..