שאלה דחופה לגבי מיימת REMOVAB

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

26/02/2013 | 09:03 | מאת: שאלה דחופה לגבי REMOVAB

שאלה בדבר טיפול תכשיר רפואי - שימוש בו בארץ התוויות והאם ניתן להשיג? קיימת תרופה או דרך לעצור את המיימת ( ההשערה היא שהמיימת נובעת מהגידול עצמו בכבד ודרכי המרה, לא נקתבלה תוצאה סופית עדיין) נעשה ניקוז פעם אחת בלבד. השאלה: האם יש תרופה או טיפול לעצירת המיימת - בהנחה שהיא נובעת מהגידול הסרטני לחלל הבטן ? דפנות - התפשטות בעצם של הסרטן? שאלה שניה: האם מוכר לך התכשיר REMOVAB _ (CARUMAXOMAB כתוב שהוא בהתוויה כאשר יש מיימת סרטנית - אוד הלכל מדיע בנדון האם קיימת בארץ האם יש האפשרות להשיג אותה בישראל האם משתמשים בה האם בסל? מחיר וכו

26/02/2013 | 11:03 | מאת: אהובה

שלום, אין רופא בפורום זה! תנסה בפורומים העוסקים במחלות כבד, סרטן הכבד, ובפורום תרופות ורוקחות, תרופות ורוקחות-תמיכה. תמצא אותם ברשימת הפורומים המלאה. בברכה