אובדן זיכרון

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

25/02/2013 | 20:20 | מאת: SAS

שלום אבי בן 80 ,מנהל עסק פעיל [חנות של טמבור] מצבו הבריאותי פחות או יותר תקין סובל קצת מלחץ דם כנראה בגלל העצבים,וקצת מסוכר גבוהה שומר על תזונה בריאה,ללא סוכר ,טיגון וכו' לפי התזונאית בזמן האחרון בערך פעם בשבועיים הוא מאבד את הזיכרון בין 10 דקות לחצי שעה,הוא לא יודע מי אנחנו, ואיפה הוא נמצא, אחרי שהוא יושב ונרגע הכל הוא חוזר לעצמו הייתי בבקשה רוצה לדעת אם יש לכם כיוון מה הבעיה תודה

26/02/2013 | 10:46 | מאת: אהובה

שלום, נסה לשאול בפורומים העוסקים בגריאטריה ובפורום רפואת משפחה. בלי קשר, לדעתי כדאי לפנות לרופא המשפחה שמכיר את אביך, והוא אמור להפנות למומחים אחרים, לפי הצורך. כל טוב