דרכתי על מסמר

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

09/02/2013 | 23:15 | מאת: מירב

דרכתי על מסמר חלוד שחדר דרך הנעל חיטאתי וחבשתי טטנוס יש מלפני שנתיים אבל יש גישה שאומרת שדרך הנעל לתת אנטיביוטיקה בכל מקרה מה לעשות???

09/02/2013 | 23:47 | מאת: אהובה

מירב, אין רופא בפורום זה! מה שהייתי עושה במקרה כזה: אם את מבוטחת בקופ"ח כללית, את יכולה להתקשר למוקד 2700* ולהגיע לשלוחה של ייעוץ עם אחות. השירות ניתן 24 שעות ביממה.. אינני יודעת מה קורה בקופות האחרות ומקווה שגם שם יש שירות כזה. אפשרות נוספת: להתקשר למוקד רפואי כלשהו ולשאול אם יש צורך בטיפול או בדיקה דחופים. יש באתר שני פורומים העוסקים ברפואה דחופה, וכן פורום מחלות זיהומיות ופורום רפואת משפחה,(שם מקבלים מענה מרופאים), אבל בטלפון עם אחת האפשרויות שרשמתי יהיה אולי יעיל ומהיר יותר.

20/03/2013 | 22:45 | מאת: איתתן

זה נכון כי הנעל בד"כ מסריחה.