תופעת לוואי

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

03/12/2012 | 22:31 | מאת: אנונימי

בבקשה בקצוני לדעת השתמשתי במשחה זינדקלין וניא ממש עושה לי מגרד בפנים מה עושים?? תודה

03/12/2012 | 23:07 | מאת: אהובה

שלום, בפורום זה אין רופא ! לפי מה שבדקתי, זו משחה שניתנת על פי מרשם רופא. האם הוא לא דיבר אתך על תופעות לוואי אפשריות? תעיין בעלון לצרכן, אולי רשום שם ... בכל מקרה של ספק, תפנה לרופא שהמליץ לך על הטיפול במשחה. במקביל אפשר גם לשאול את רופאי העור והרוקחים בפורומים אלו: אקנה, פצעי בגרות רפואת עור רפואת עור - דרמטולוגיה רפואת עור אסתטית רפואת עור ומין ייעוץ תרופתי