מידענות רפואית

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

14/10/2012 | 14:59 | מאת: שואלת

שלום לאהובה ולכל המתמצא בנושא. להוריי המבוגרים יש הרבה בעיות רפואיות. מידי פעם הייתי רוצה שיחפשו לי מידע באינטרנט על בעיות אלה, אבל לא תמיד יש מידע בעברית. האם מישהו יודע כמה עולה בדרך כלל שירות של מידען רפואי, באופן פרטי? האם מידענים גם מתרגמים את החומר? תודה לכל העוזרים.

14/10/2012 | 18:34 | מאת: אהובה

שלום, לא ידוע לי לגבי עלות שירות כזה, אבל תנסי לחפש בגוגל מי שנותן שירותים כאלה לפי - - שירותי מידענות רפואית - *********** בנוסף, באתר של אגודת "יד-שרה" מצאתי שיש שירות כזה מטעמם, ללא תשלום , הנה הפרטים: http://www.yadsarah.org.il/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=7&Itemid=31&lang=he (דעת - מרכז מידע רפואי ) אינני מכירה מי שפנה לשירות הזה, כך שלא אוכל להמליץ :-) אהובה

31/01/2013 | 23:53 | מאת: עפרה מהודר, MSc

אכן יש כיום מספר מרכזים ציבוריים בהם ניתן לקבל חיפוש של מידע רפואי ע"י מידען. אולם למיטב ידיעתי, הם מתמחים במחלות קשות. ובעיקר באונקולוגיה. לא חושבת שיש כתובת לחיפוש מידע לגבי בעיות רגילות יותר, או כרוניות, כמו כאבי ראש, כאבי גב וכו'. לצורך זה ניתן לפנות באופן פרטי אליי. יש לי תואר שני במדעי הרפואה, ואני עוסקת בתחום המידע הרפואי כבר שנים. בעבר עבדתי במסגרות ציבוריות (אוניברסיטה, קופת חולים...). היום אני עובדת גם באופן פרטי. ניתן למצוא פרטים באתר שלי. www.medi-kal.com עפרה מהודר

31/01/2013 | 23:48 | מאת: עפרה מהודר, MSc

אני לא מידענית אלא מוסמכת במדעי הרפואה, ואני נותנת שירותי חיפוש מידע רפואי באופן פרטי. ואכן, הרבה מלקוחותיי הם אנשים מבוגרים, שלא מסתדרים עם המחשב, ונמאס להם לבקש טובות מבניהם, או שיודעים לחפש אך לא מבינים מה כתוב. את מוזמנת ליצור איתי קשר בטל' 03-6412281 אימייל [email protected] אתר: www.medi-kal.com