מעוניין באבחנה..

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

01/10/2012 | 18:48 | מאת: אסי

ביום האחרון פיתחתי חולשה כללית. בנוסף, יש לי שלשולים (לא מימיים) ולא בתכיפות גבוהה, כאבי בטן שפחתו משמעותית (היו הרבה יותר חזקים בלילה, אך נרגעו מאז), מעט כאבי ראש, כאבי גרון שהתחילו עם ההתעוררות בבוקר ונמשכו מעט מאוד זמן ועכשיו כבר כמעט ואינם מורגשים ולפי מדידת החום שעשיתי עוד במהלך הבוקר, החום שלי עומד על 36.5. לאור ויכוח עם ההורים, כשהם טוענים שיכול להיות ומדובר במשהו רציני ואני שטוען שזה סך הכל וירוס (התוקף במערכת העיכול ככל הנראה) שתקף אותי לאור תקופת חילופי העונות - אני אשמח לקבל אבחנה בנושא. המון תודה על תשובתכם.

02/10/2012 | 08:14 | מאת: אהובה

אסי, אין רופא בפורום זה! פורום באינטרנט בד"כ אינו יכול להחליף ייעוץ אישי שיביא לאבחון רפואי. אפשר לקבל עצה, השערה, הסבר , וכדאי שכל אלה יינתנו ע"י רופא. לדעתי, אם עדיין אינך מרגיש בטוב, או בכל מקרה של ספק כלשהו, כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה. במסגרת האתר אתה יכול לפנות לרופאים בפורום "רפואת משפחה"- http://www.doctors.co.il/forum-1 כל טוב