חלבונים

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

26/08/2012 | 20:27 | מאת: נתנאל

שלום אני בן 15 הולך כבר שנתיים לחדר כושר. אני כל הזמן מתלונן למדריך שלי שאני לא רואה תוצאות והוא אומר שזה בגלל שאני לא אוכל נכון. סוף סוף אני חושב שמצאתי פתרון די טוב אז רציתי להתייעץ אם זה בריא או מזיק- יש לציין כי אני שוקל 50 קילו ואני בסביבות ה מטר 60 -האם הNATURAL BEST 3000 - הוא טוב? אגב יש כתבה של זה ב ISRAEL BODY . אני ממש מצפה לתגובה אשמח אם מישהוא יעזור לי!

30/08/2012 | 16:46 | מאת: אהובה

שלום נתנאל, בענייני תזונה אפשר לשאול את רופא המשפחה/הילדים אם יש סיבה /צורך להפנות אותך להתייעצות עם תזונאית. זה אפשרי במסגרת קופת החולים. אהובה