הקשר בין צריכת קלוריות לירידה במסת הגוף

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

12/07/2012 | 11:53 | מאת: תומר

שלום רב, התווכחתי עם סבי היקר, ותהיתי: צרכתי באחרונה כמות מועטה של קלוריות, C, וכן ירדתי במשקל בדלתא W. האם ישנו קשר סיבתי בין התופעות? האם צריכה של מזון קשורה, איכשהו, בירידה במסת הגוף? בתודה, תומר

12/07/2012 | 17:35 | מאת: אהובה

תומר, לא בטוחה שהבנתי את השאלה, אבל אנסה.. (ידע אישי בלבד) מדד מסת הגוף - BMI מחושב כך: משקל חלקי הגובה בריבוע. כך שאם המשקל נמוך יותר ממה שהיה לפני כן, הרי מסת הגוף נמוכה יותר. אם לא הבנתי נכון, ובכל מקרה - תשובה מוסמכת תנסה לקבל בפורום תזונה קלינית.