מהו הסניף המטפל בתביעות פוליו

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

11/07/2012 | 20:40 | מאת: סיון

הייתי עם דודה שלי במל"ל כדי להגיש תביעה לנפגעי פוליו בחו"ל נאמר לה בסניף פ"ת כי עליה היה להגיש את התביעה ברמת גן כי יש מקום מיוחד שמטפל בתביעות כאלה והפקידה שמקבלת קהל בסבר פנים יפות כפי שראיתי לא יודעת מה הכתובת בר"ג שנצלצל במוקד הטלפוני [שכידוע לכם שם מייבשים את הנכים על הקו עד שעונים ] לזכותה ייאמר כי אמרה שהתביעה תועבר בדואר פנימי בין הסניפים והדביקה את חוממת הסניף על כך שהתקבלה התביעה והחתימה גם על העותק באינטרנט באתר המל"ל ראיתי פרטים שונים. רשום כי על כל תושב להגיש את התביעה בסניף הקרוב למקום מגוריו, לדעתי גם כך צריך להיות עקב היותם לוקים בנכות. וגם עקב העובדה שכל מי שמגיש בהגשה אישית גם מקבל חותמת על כתב התביעה ויכול לשמור העתק מצד שני, רשום כי צריך לשלוח בפקס או בדואר רשום. האם ידוע לך מה נכון?

12/07/2012 | 17:41 | מאת: אהובה

סיון, אין לי מידע נוסף למה שכתוב באתר הביטוח הלאומי. נראה לי , אם הבנתי נכון ששתי האפשרויות שציינת קיימות בעניין מיקום הגשת תביעה. רשום כך: " אופן הגשת התביעה כדי לקבל את הפיצוי החד-פעמי וכן את הקצבה החודשית או המענק יש למלא תביעה על גבי טופס תביעה לפיצוי נפגעי פוליו ולשלוח אותה בדואר או בפקס לאחד מארבעת הסניפים המטפלים בתביעות בהתאם לפירוט הבא: סניף רמת-גן יטפל בסניפים האלה: נתניה, רמת-גן, בני-ברק, תל-אביב, יפו, בת ים, פתח-תקוה, כפר-סבא, הרצליה, רמלה, בית שמש. סניף חדרה יטפל בסניפים האלה: חדרה, עפולה, מגדל העמק, טבריה, צפת, קריית שמונה, מרר, נצרת, נצרת עילית, שפרעם, כרמיאל, קריות, חיפה, נהריה, עכו. סניף ירושלים יטפל בסניפים האלה: רחובות, קריית גת, קריית מלאכי, ראשון לציון, חולון, ירושלים סניף באר-שבע יטפל בסניפים האלה: אשדוד, אשקלון, שדרות, באר-שבע, דימונה, אילת. אפשר להגיש את התביעה גם בסניף הביטוח הלאומי הקרוב למקום מגוריך, והוא יעביר את התביעה לסניף המטפל." " בעמוד זה: http://www.btl.gov.il/benefits/nifgaaipolio/Pages/default.aspx , לא ברור לי אם יש הבדל בין תושבי ישראל למי שחי או חלה בחו"ל רק בריאות

13/07/2012 | 00:22 | מאת: סיון

שיש לו מסמכים ורוצה להגיש את התביעה בעצמו.