כפפות עם טלק

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

08/04/2012 | 19:55 | מאת: יולי

רופא השיניים שלי משתמש בכפפות המכילות טלק. בטיפולים הארוכים, אני יושב עם פה פתוח (אני נושם רב הזמן מהפה בגלל פוליפים באף). אני חושש שטלק עלול להגיע מהכפפות לדרכי הנשימה שלי. האם יש המלצה לרופאי השיניים שלא להשתמשד בכפפות עם טלק, בגלל הסכנה למחלות ממאירות מהטלק בריאות. האם כדאי להביא לידיעתו את הסכנה ולבקש ממנו להשתמש בכפפות אחרות,עדיין בציוד יש טלק. אודה להמלצתך

09/04/2012 | 19:40 | מאת: אהובה

שלום, נסה לשאול כאן- http://www.doctors.co.il/forum-13 כל טוב