נפילה במדרגות

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

04/04/2012 | 14:47 | מאת: מיכל

אני בת עשרים ואחת. נפלתי לפני שלושה ימים במדרגות - בפעם הראשונה התגלגלתי בערך 10 מדרגות ובפעם השנייה חמש. בהפרש של פחות מחצי דקה. התלחתי לתפוס את המעקה לפני שהגעתי לסוף הגרם. חוץ ממכות יבשות אין לי כאבים אבל אני מרגישה במין בועה מסוימת. לא זוכרת דברים ואיטית בתגובות שלי. יכול להיות שזה סוג של הלם מהנפילה? תודה ופסח כשר ושמח! מיכל.

05/04/2012 | 22:15 | מאת: אהובה

מיכל, אין רופא בפורום זה ! לדעתי - כדאי להתייעץ עם רופא, גם אם יש ספק קטן ביותר לגבי השאלה אם קרה לך משהו שדורש טיפול, ולו רק על מנת לשלול בעיה כלשהי. פורומים למידע כללי לגבי מקרים כגון אלו : רפואת משפחה רפואה דחופה רפואה דחופה (מיון) אבל לא במקום ייעוץ אישי .... כל טוב