חוסר ספיגה תרופות.זריקות

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

04/04/2012 | 14:17 | מאת: בוקי

לי השערה שכל תרופה שאני נוטל לא נספגת כלל או נספגת במינונים נמוכים מאוד אני מבסס זאת על כך ש: חוסר השפעה מוחלט של כל כדור שלוקח כ=על כאבים באם זה כאבי ראש הוא באם זה כאבי שרירים עצמות הנובעים משפעת ואני לוקח תמיד מינון כפול (2 כדורים). כמו כן טופלתי לפני שנה בטגרטול (עקב תיאריות טרגימנל ניאורוגי שנשללה בנתיים) ובשלב מסוים נשלחתי לבדיקת דם לבדיקת רמת התרופה בדם והתוצאה הייתה שהיא ברמות נמוכות מאוד של א משפיעות. כמו כן עברתי בעבר פעמים גסטרו סקופיה פעם קולספיה כולן עם טישטוש ובזמן הבדיקה הייתי בהכרה הרגשתי אפילו את היפוך המעי שבוצע וגם שמעתי כל הזמן את הרופא מדבר תוך כדי הבדיקה הווה אומר לא הרגששתי כלל את הטישטוש.לאחר הבדיקה כשוחררתי התחלתי להרגיש מטושטש וללכת בשמניות. כמו כן B12 לא נספג לוקח מתחת ללשון(אין לי מושג עם קשור) שאלתי איך אני מתקדם עם זה האם יש פתרון ,למי פונים . זה חשוב לי מאוד לשיפור איכות חיים לא יתכן שכשיש לי כאב ראש פשוט יחכה יום יומים עד שיעבור לבד (בשביל זה יש תרופות

05/04/2012 | 08:57 | מאת: אהובה

שלום, נסה לשאול בפורום "רפואת משפחה" (לא במקום ייעוץ עם רופא המשפחה שלך...) כל טוב