חשיפה לחומר Bleomycin לאישה בהריון

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

25/03/2012 | 10:53 | מאת: han

שלום רב, אשתי עובדת מעבדה והיא שאפה בטעות חומר נוגד סרטן בשם Bleomycin. אחרי שהיא שאפה אותו בטעות היא מיד יצאה לשאוף אוויר צח. היא בחודש הרביעי להריונה. אשמח לדעת אם זה מסוכן ומה עלינו לעשות כרגע ?

25/03/2012 | 14:32 | מאת: אהובה

שלום, מציעה לך לשאול במרכז לייעוץ טרטולוגי (ייעוץ סיכונים במהלך הריון) של משרד הבריאות- http://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/health_centers/Pages/Tartology.aspx ו/או למכון הארצי למידע אודות רעלים , בבית החולים רמב"ם בחיפה: 04-8541900 כל טוב

25/03/2012 | 14:37 | מאת: חנן

תודה רבה. הצלחתי להשיג אותם ועזרו לי.