ציפורניים מתפצלות למרות תוצאות הבדיקות הטובות

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

08/03/2012 | 10:14 | מאת: נורית צדוק

שלום עד לפני3 שנים הצפורניים של היו חזקות יפות ובריאות.פתאום נעשו חלשות ומתפצלות איני מצליחה לגדלן למרות הטיפוח,ושימוש בתרופות סבתא.שמן זית,לימון. עיסויים שונים.מאד איכפת לי .ולכן שוב ושוב עשיתי את כל הבדיקות לא חסר ברזל ויטמין b סידן מגנזיום או אבץ . אנא אם מי מכם יש עצה אודה מאד. הרי אין חכם כבעל ניסיון.

08/03/2012 | 14:28 | מאת: אהובה

נורית, תנסי לשאול גם בפורומים העוסקים ברפואת עור, מיצאי אותם ברשימת הפורומים המלאה. כדאי גם לציין את גילך, רקע רפואי משמעותי, תרופות, אם יש לך חשיפה לחומרים כימיים או למה שקשור לעיצוב ציפורניים וכד'. כל טוב