קשיים בהתעוררות משינה

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

28/01/2012 | 08:02 | מאת: כרמלה

שלום רב, בתי סובלת מקשיים בהתעוררות משינה.האם יש למשהו מידע על טיפול בבעיה דומה

28/01/2012 | 17:24 | מאת: אהובה

דליה, אין רופא בפורום זה ! לפי מה שקראתי קושי בהתעוררות יכול להיגרם מיותר מסיבה אחת, כולל מה שקשור להפרעות שינה או למחסור כרוני בשעות שינה ועוד ועוד.. במידה ויש טיפול, אני מניחה שהוא בהתאם לסיבה. לדעתי כדאי להתייעץ עם רופא הילדים או רופא המשפחה, תלוי בגיל הבת, שלא ציינת אותו. יש מקרים שממליצים להיעזר בייעוץ במרפאת שינה. פורומים מתאימים, תמצאי אותם ברשימת הפורומים המלאה: - הפרעות שינה - הפרעות שינה בקרב ילדים וכן : רפואת ילדים או רפואת משפחה. כדאי לציין גיל, רקע רפואי ראוי לציון ואם יש נטילת תרופות, וכן מה שקשור לשינה- מס' שעות , שינה רצופה או לא,אם יש קושי בהירדמות וכד'. כל טוב